Handlekurv : 0 vare
Total : 0 kr
Din handlekurv er tom!
Produkt Oppdatere
Gå til kassen

Tilfeldige produkter

Personvern

1. Handel i fysisk butikk

Vi bruker betalingsløsninger som møter gjeldende sikkerhetskrav (PCI-DSS-sertifisering). Butikken ser ikke dine kortopplysninger. Midgard Game AS lagrer kjøpstransaksjoner i fem år slik bokføringsloven krever.

Betalingsløsningene er:

  • Til Midgard Games AS sin bedrifts Vipps

  • Med iZettle (fra Paypal)

NB! Midgard Games AS tar ikke i mot kontanter.

 

2. Handel i nettbutikk

a. Formålet med behandlingen av personopplysninger

Midgard Games AS Nettbutikk er tilgjengelig via www.midgardgames.no. For å ta imot ordre og levere varer må Midgard Game AS behandle opplysninger om deg. Midgard Games AS behandler personopplysninger også for å møte lovpålagte krav, hindre misbruk og feil.

b. Hvilke opplysninger samles inn

Når du handler i nettbutikken, behandler vi allerede registrert informasjon om deg; ditt navn, adresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer. I tillegg lagres det ved hver ordre hvilke varer som er kjøpt, leveringsmetode, beløp og betalingsmetode

Den endelige kvitteringen lagres også.

c. Hvordan bruker Midgard Game AS dine opplysninger

Vi behandler dine opplysninger for å gjennomføre en avtale om kjøp, betaling og levering.

Betalingsløsningene i Nettbutikk:

  • Til Midgard Games AS sin bedrifts Vipps

  • Til Midgard Games AS Paypalkonto

  • Til Midgard Games AS Bankkonto

3. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, korrigering av uriktige personopplysninger eller sletting av personopplysninger vi behandler om deg. Du har rett til å kreve begrensning i behandlingen og kan på visse vilkår kreve dine personopplysninger overført til deg selv eller annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

Du kan til enhver tid trekke tilbake dine samtykker. En tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av en behandling som var basert på samtykke før samtykket ble trukket tilbake.

Ønsker du å benytte deg av dine rettigheter overfor Midgard Games AS kan du kontakte . Vi besvarer din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager.